Over ons

Wij zijn een allround metselbedrijf gevestigd in Wijnjewoude en met een bedrijfspand in Drachten. 

Veiligheid, Gezondheid en Milieu vinden we belangrijk. Wij zijn VCA* gecertificeerd en al onze medewerkers beschikken over een geldig VCA-diploma. Door toepassing van de LMRA, het houden van toolboxen en werkplekinspecties uit te voeren houden we focus en zullen we waar nodig onze processen verbeteren.

Kwaliteit, dat is waar we voor staan. Wij doen er alles aan om dit voor u te realiseren met onze vakkundige specialisten.

Historie

Het metselbedrijf is in 1999 opgericht met als statutaire zetel Haulerwijk. Het ontstaan van de naam spreekt voor zich. Een combinatie van een op te richten Metselbedrijf in relatie tot een woonplaats. Zo ontstond de naam ‘metselbedrijf haulerwijk BV’.

In 2000 is het bedrijf verhuisd naar Wijnjewoude. Hier is het kantoor gevestigd en op dat moment was daar voldoende ruimte om het gehele bedrijf te vestigen. In 2007 hebben we een stap voorwaarts gezet en besloten een bedrijfspand in Drachten te bouwen. Vanaf dat moment hebben we ook de naam ingekort en gebruiken sindsdien de naam MH Metselbedrijf BV. Het pand is gelegen aan de buitenrand van Drachten (Bedrijvenpark A7 Noord), centraal gelegen tussen Friesland, Groningen en Drenthe.

Het bedrijfspand is op traditionele wijze gebouwd. Een combinatie van vakmanschap (is meesterschap) en toepassing van mooie materialen heeft geresulteerd in een prachtig gebouw waar we nog steeds trots op zijn! Vanuit deze vestiging worden onze projecten bevoorraad.
 
© 2024 MH metselbedrijf       Privacyverklaring       Oosting Communicatie       WMMEDiA