Diensten

Kwaliteit, dat is waar we voor staan. Wij doen er alles aan om dit voor u te realiseren met onze vakkundige specialisten.

Metselbedrijf Haulerwijk BV is een ervaren bedrijf gespecialiseerd in het uitvoeren van metselwerk, lijmwerk en voegwerk.

Metselwerk

Het uitvoeren van het metselwerk is een combinatie van vakmanschap en het gebruik van goede materialen. Onze gemotiveerde en vakkundige medewerkers hebben jarenlange ervaring in de bouw en zijn bekend met diverse metselverbanden en metseltechnieken. Of het nu gaat om doorstrijken (pointmaster), dunbed metselwerk of om traditioneel metselwerk, wij leveren kwaliteit welke u als opdrachtgever van ons mag verwachten.

Lijmwerk

Bij de uitvoer van lijmwerk wordt hoofdzakelijk gebruik gemaakt van kalkzandsteenblokken of elementen.  Onze professionals kunnen die op twee manieren verwerken. Handzame blokken worden zowel bij schoonwerk als vuilwerk toegepast. Bij schoonwerk worden V-blokken toegepast en voor het vuile lijmwerk worden L-blokken gebruikt. De elementen wordt machinaal verwerkt. Wij beschikken over een hydraulische elementensteller (Warrybok).

Technieken

Ondanks dat van ca 90% van onze projecten het metselwerk wordt afgewerkt door middel van toepassing van de doorstrijk-/pointer methode is het nog steeds mogelijk dat schoonmetselwerk wordt gevoegd. Voegwerk is een traditionele wijze van afwerken. De verschillende afwerkingsmethodes (doorstrijken of voegen) bepalen in combinatie met de keuze van de steen, type metselverband en de kleur van de voeg de uitstraling van het gevelmetselwerk.

Of het nu gaat om toepassing van lijmwerk, diverse metselwerkverbanden, doorstrijken/pointeren of voegwerk, wij beschikken over gekwalificeerde medewerkers die de werkzaamheden voor  uw project op een vaktechnische manier kunnen afwerken.
 
© 2024 MH metselbedrijf       Privacyverklaring       Oosting Communicatie       WMMEDiA